2016. május 6., péntek

A hajbeültetés eredménye egy igazi önbizalom bomba

Sziasztok, üdvözlöm a HairHungary-t és mindenkit aki hajbeültetésen vett részt, arra vár, vagy épp gondolkozik rajta. Külön köszönetet szeretnék mondani az orvosomnak és a kedves asszisztenseinek, akik újjá varázsolták a hajvonalam.

Hajbeültetés előtt és utána (front vonal)
Elérkeztem a 12. hónaphoz, tehát egy éve volt a hajbeültetésem és nagyon meg vagyok elégedve. Jobban már vélhetően nem dúsul a hajam, bár egy hónapja még elég sok mini hajat pillantottam meg a hosszú hajszálak között. mára azonban véglegesnek mondható a folyamat.

Hajbeültetés előtt és utána (fejtető)

Hajbeültetés előtt és utána (oldalról)
Látható, hogy a fejtetőről készült képen még dúsításra váró terület is van, amit tervezek is, de egyelőre még nem tudom pontosan mikor. Hozzávetőleg további 2-3000 hajszál már egy szuper végeredményt fog adni a fejtetőmnek. Jelenleg kb. 3-4 cm-es a hajam, elől természetesen kicsit felfelé állnak a szálak, így fésülési gondjaim nincsenek. Csak beletúrok két kézzel és máris kész a frizura.

Semmilyen panaszom nincs, minden gyógyult és nyoma sincs a mikro szurkálásoknak, amiket a beültető eszköz okozott. Egyszerűen hihetetlen! Mindenkinek merem ajánlani a hajbeültetést, mert az ember életet változtatja meg, egy igazi önbizalom bomba!

Remélem mihamarabb újra írhatok ide a fórumra, akkor már a 2. sűrítő beavatkozásról.

Várom a nyarat, a meleget, és a tengert!  (talán eljutok oda is)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése